Alkollü Adam Öldüren Sürücü Serbest !

Beyoğlu'nda bir barın işletmeciliğini yaoan 41 yaşındaki Gökhan Keptiğ, aşırı süratli araç kullanan alkollü bir sürücü tarafından öldürüldü. Sürücü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DİĞER - 2014-09-19 16:32:16

Pazartesi gecesi, Beşiktaş-rizaspor maçı ardından evine gitmek için motosikletiyle yola çıkan, 41 yaşında, Beyoğlu'nda bir bar işletmeciliği yapan Gökhan Keptiğ, saat 23:30 sıralarında Feriköy yokuşunda, seyir halinde ve oldukça hızlı olan, sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen bir araç tarafından düşürüldü. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Keptiğ'in motosikleti ise paramparça. Keptiği'in taktığı kaskın kayıp olduğu bildirildi.

 

"SANIK SERBEST"

Olaydan sonra gözaltına alınan ve kanında 1.16 promil alkol tespit edilen sürücü Z.K ise ifadesinde; Yokuş  aşağı indiğim sırada ters bir şeritten bir motor üzerime doğru gelmeye başladı.Çarpmamak için direksiyonu kırdım ancak kendisi gelip bana çarptı" şeklinde konuştu. Görgü tanıkları, aracın motosiklete yolun tam ortasında çarptığını söylüyor.

 

"YOL BOZUK"

İfadesi alınan ve "Taksirle adam öldürmek" suçundan yargılanan Z.K adliyeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Keptiğ'in yakınları ise, alkollü ve aşırı hızlı araç kullanan sürücünün serbest bırakılmasından şikayetçi.

 

Bölgede bulunan esnaf, inşaat araçlarından dökülen betonlar nedeni ile yolun uzun süredir bozuk olduğunu söyledi. Aynı yerde birden çok kez kaza yaşandığını söyleyen yurttaşlar, araçların bozuk yoldan gitmemek amacı ile ters yöne girdiklerini de belirtti.

Günün Diğer Haberleri