19 Eylül 2017 Reyting Sonuçları Açıklandı Mı? EDHO Yeni Sezon İlk Bölüm 19 Eylül 2017 Reyting Sonuçlarında Kaçıncı Oldu?

19 Eylül 2017 reyting sonuçları merak içerisinde bekleniyor. Bu akşam EDHO yeni sezonun startını verdi. Sezona fırtına gibi başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde neler yaşandı. EDHO Yeni Sezon İlk Bölüm 19 Eylül 2017 Reyting Sonuçlarında Kaçıncı Oldu?

MEDYA - 2017-09-19 23:07:05

19 Eylül 2017 reyting sonuçları merak içerisinde bekleniyor. Bu akşam EDHO yeni sezonun startını verdi. Sezona fırtına gibi başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde neler yaşandı.  EDHO Yeni Sezon İlk Bölüm 19 Eylül 2017 Reyting Sonuçlarında Kaçıncı Oldu?

Reyting sonuçları 19 Eylül 2017 gecesi için belli oldu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Çünkü ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezon ilk bölüm ile bu akşam ekranlara geldi. Peki, EDHO yeni sezon ilk bölümde neler yaşandı? İşte 19 Eylül 2017 Reyting Sonuçları…

EDHO YİNE ZİRVEDE
Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yeni sezonun açılışını yaptı. Hızır, artık bu hayattan elini ayağını çekti ve ailesi ile birlikte Karadeniz’de sakin bir hayata başladı. Ama düşmanları Hızır’ın orada da peşini bırakmadı ve öldürmeye çalıştı. Bu saldırıdan da kurtulmayı başaran Hızır, yeniden işlerin başına geçecek mi? EDHO yeni sezonda da Salı gecelerindeki reyting yarışının galibi olacağa benziyor. Bu akşam EDHO yine reytinglerin zirvesine oturdu. 

Günün Diğer Haberleri