Kanser Olduğunu Zannederek Hastaneye Gitti, Bağırsaklarından Çıkan Doktorları Şok Etti

Zonguldak'ta yaşayan iş adamı, bağırsak kanser şüphesi ile hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerde iş adamının bağırsaklarında kürdan olduğu belirlendi. İş adamı hemen ameliyata alınarak bağırsaklarında bulunan kürdan çıkartıldı.

SAĞLIK - 2017-09-24 11:40:26

Zonguldak'ta yaşayan iş adamı, bağırsak kanser şüphesi ile hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerde iş adamının bağırsaklarında kürdan olduğu belirlendi. İş adamı hemen ameliyata alınarak bağırsaklarında bulunan kürdan çıkartıldı. 

Zonguldak’ta bir iş adamına kanser şüphesi ile teşhis konuldu. Lokman Gül isimli adamın yapılan incelemelerinde bağırsaklarında kürdan olduğu belirlendi. Lokman Gül, hayatında hiç kürdan kullanmadığını söylerken, doktorlar ince bağırsağındaki kürdanın kapalı kutu meyve sularını içerken midesine girdiğini düşünüyor. 

DAYANILMAZ AĞRILAR ÇEKİYORDU
Zonguldak’ta yaşayan Lokman Gül, son bir haftada dayanılmaz ağrılar çektiği için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine başvurdu. İş adamı Lokman Gül’ün yapılan muayene ve tetkikleri sonucu kanser olabileceği üzerinde duruldu. Doktorlar Lokman Gül’e kanser teşhisi koymaya hazırlanırken, yapılan detaylı ultrasonda ince bağırsağında kürdan olduğu anlaşıldı. Acilen ameliyata alınan Gül’ün bağırsağındaki kürdan çıkarıldı.

DAHA ÖNCE HİÇ KÜRDAN KULLANMADIM
Lokman Gül, başından geçen olayı anlatırken, kürdanın bağırsağından çıkması ile büyük bir şok yaşadığını ve daha önce hiç kürdan kullanmadığını söyledi. Gül, kürdanın ince bağırsağına kapalı kutu meyve sularını içerken girdiğini düşündüğünü belirterek, "Perşembe günü sabahtan sağ kasığımın üstüne doğru sancılar başladı. Akşamüzeri duramayacak duruma geldim. Arkadaşım olan hastane başhekimini aradım ve durumu anlattım. O da acil olarak hastaneye gelmemi söyledi. Ben de iğne yapacaklar diye gitmedim evde kaldım. Sabah erkenden ağrıların şiddeti artınca hastaneye müracaat ettim. Hastaneden bana ilaçlı MR çekildi fakat bir şey çıkmadı. Hastanede yatış yapıldı. Cumartesi sabahı ameliyata girecektim. Ben de tetkiklerde bir çıkmayınca bağırsak kanseri olduğumu düşünüyordum. Beni tekrar ultrasona aldılar. Ultrasonla yaklaşık yarım saat baktılar. Ultrason cihazı ağrıyan yerin üzerine geldiği zaman ağrı şiddetim artıyor duramıyorum. En son doktor dedi ki sen kürdan yutmuşsun. Ben kürdan kullanmam kürdan da yutmadım. Hemen apar topar beni ameliyata aldılar. Ameliyatım başarıyla gerçekleşti. Demek ki ben cuma günü gelmeseydim hastaneye ben ölmüş olacaktım. Yaşayacak günümüz varmış tüm hastane yönetimine, çalışanlarına, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Günün Diğer Haberleri