Böyle Baba Olmaz! Sevgilisi ile Bir Olan Vicdansız Baba, 5 Yaşındaki Çocuğuna İşkence Yaptı

Korkunç olay İstanbul Fatih’te yaşandı. Bir baba ve sevgilisi 5 yaşındaki çocuğa işkence yapmak suçundan tutuklandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da devreye girdiği olayda bebek koruma altına alındı.

GÜNCEL - 2017-09-24 17:27:49

Korkunç olay İstanbul Fatih’te yaşandı. Bir baba ve sevgilisi 5 yaşındaki çocuğa işkence yapmak suçundan tutuklandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da devreye girdiği olayda bebek koruma altına alındı. 

Öz babanın 5 yaşındaki kız çocuğuna yaptığı işkence, “Böyle baba olmaz olsun” dedirtti. 

KOMŞULAR POLİSE İHBAR ETTİ
İstanbul Fatih Silivrikapı Mahallesi'nde 2 yıldan bu yana babası ve onun sevgilisiyle yaşayan 5 yaşındaki S.S.K., hem öz babasının hem de beraber yaşadığı kadın H.T.’nin şiddetine maruz kaldı. Çocuğa yapılanlara dayanamayan komşular, durumu hemen polise haber verdi. 

ÇOCUĞU PERİŞAN HALDE BULAN POLİSLER ŞOK OLDU
Polisler ihbar üzerine dün eve gitti. Bir odada perişan halde bulunan çocuğun üzerine kaynar su döküldüğü ve dayak nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde de morluklar oluştuğu öğrenildi. Olaydan sonra gözaltına alınan baba ve sevgilisi emniyette yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. 

ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI
Olayda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da devreye girdi. Küçük çocuk koruma altına alınırken, anne Kader K.’ya da yaşanan olay hakkında bilgi verildi. Küçük kızın vücudunda oluşan yaralar nedeniyle şu anda hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. 

ANNE DE ŞİDDET YÜZÜNDEN BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ
Olaydan sonra açıklama yapan anne Kader K. “"Evliliğim 5 sene sürdü. 2 senedir ayrı yaşıyoruz. Tartışmalar oluyordu. Elimi kolumu bağlayıp şiddet uyguluyordu. Ben dayanamadım artık ailem alıp beni götürdü. Ertesi gün kızımı da almaya gittim, evi boşaltmış, kızımı da alıp götürmüş. Boşanma davası açtım. Mahkeme halen sürüyor. İstanbul'da yaşadığını bilmiyordum. Babama dün telefon geldi. Babam beni arayıp durumu haber verdi. Polis merkezine gittik. Kızımı gördüm; kızımın yüzü gözü yara bere içindeydi. Vücudunda hep yanık izleri vardı. Kollarında ısırık izleri vardı. Ön 2 dişini kırmışlar. Bir komşu balkonda birkaç kez kadının çocuğa vurduğunu görmüş. Sonra da polise haber vermiş. Soğuk suyla banyo ettirmiş. Babası da kemerle dövüyormuş, oklavayla vuruyormuş. Bunların hepsini kızım anlattı. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır" ifadelerini kullandı. 

Günün Diğer Haberleri