Volkan ve Emre'den Alex'e Veto

Fenerbahçe'de yıllarca top oynayan, daha sonra Coritiba'da top koşturmaya başlayan sabmacı yıldız Alex de Souza önümüzdeki aylarda kariyerini sonlandıracak. Ocak ayında oynanacak olan yardım maçına eski takım arkadaşları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nu davet eden Alex'e eski takım arkdaşlarından olumsuz yanıt geldi.

SPOR - 2014-09-20 11:35:37

Fenerbahçe'de 8.5 yıl boyunca forma giyen ve sayısız başarılara imza atan Alex Da Souza olaylı bir şekilde takımdan hatta ülkeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Birçok taraftarın büyük tepkisine sebep olan bu ayrılışın ardından Alex, Coritiba'da top oynamaya başladı. Alex, hem jübilesini yapmak hem de jübilesini yapacağı bu maçta yardım toplamak amacı ile kariyeri boyunca iz bırakmış olduğu arkadaşları ile Brezilya'da bir maç düzenliyor. Bu maça sarı-lacivertte bulunan eski takım arkadaşları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'i ve şuan İstanbul Başakşehir forması giyen Semih Şentürk'ü de davet etti.

 

Brezilya'da Ocak ayı içerisinde oynanması beklenen maça davet edilen Volkan ve Emre, Alex'in bu davetini devre arası kampı ile çakıştığını söyleyerek 'Programımıza uygun değil' dedi ve geri çevirdi. Ancak alınan bilgilere göre, iki oyuncunun bu daveti geri çevirme sebeplerinde Aziz Yıldırım'dan gelecek olan olası tepkiden çekindikleri söyleniyor.

Günün Diğer Haberleri