Uşak'ta Vahşet! 16 Yaşındaki Kız Tuvalette Doğum Yaptı, Bebeği Pencereden Attı

Uşak'ın Eşme ilçesinde 16 yaşındaki A.S. isimli kız, evinin tuvaletinde doğurduğu bebeği, pencereden dışarıya attı.

GÜNCEL - 2017-09-29 10:48:34

Uşak'ın Eşme ilçesinde 16 yaşındaki A.S. isimli kız, evinin tuvaletinde doğurduğu bebeği, pencereden dışarıya attı. 

Uşak’ın Eşme ilçesinde 16 yaşındaki A.S. evlilik dışı yaşadığı ilişkiden hamile kaldı. İddialara göre ailesinden durumu gizleyen genç kız, evin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeği, camdan attı. Hastaneye kaldırılan kız bebek kurtarılamazken, eve gelen polisler kanlar içerisinde buldukları A.S.’yi hastaneye kaldırdı. 

AİLESİ EVDE YOKKEN DOĞUM YAPTI
Uşak’ın Eşme ilçesinde dün öğleden sonra meydana gelen olayda, lise okurken okulu bırakan A.S. isimli genç kız, evde kimse olmadığı sırada tuvalette gizlice doğum yaptı. Kız bebek dünyaya  getiren A.S. bebeği ailesinden korktuğu için tuvalet penceresinden attı. 

AĞLAMA SESLERİ ÜZERİNE BULDULAR
Kız bebeğin ağlama seslerini duyan komşular hemen polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde evin duvarının kenarında bebeği buldu. Eve giren polisler A.S.’yi de kanlar içerisinde buldu. Bebek ve anne A.S. hemen 112 Acil servis tarafından Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz bebek, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne A.S. ise hastanede tedavi altına alındı. 

NİŞANLISINDAN HAMİLE KALMIŞ
A.S. daha sonra Uşak Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Burada polis tarafından gözaltına alınan genç kızın verdiği ifade doğrultusunda nişanlısı olduğu iddia edilen 18 yaşındaki H.Ö. gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sürerken, A.S.'nin nişanlısı ile birlikteliğinden hamile kaldığı ve ailesinden korktuğu için bu hamileliği gizlediği, doğum yapınca da bebeği camdan attığı iddia edildi. 

 

Günün Diğer Haberleri