TEM - Okmeydanı Bağlantı Yolunda Korkunç Kaza! Araç Hurdaya Döndü: 2 Yaralı

TEM-Okmeydanı Bağlantı Yolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araç hurdaya döndü. Feci kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL - 2017-09-30 09:54:07

TEM-Okmeydanı Bağlantı Yolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araç hurdaya döndü. Feci kazada 2 kişi yaralandı. 

TEM - Okmeydanı Bağlantı Yolu üzerinde bu sabah 06.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, Okmeydanı istikametine seyir halinde olan 34 DR 1969 plakalı Otomobilin sürücüsü Taner Güngör henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. 

OTOMOBİL BARİYERLERE SAPLANDI
Otomobil, çarpmanın şiddeti ile ok gibi bariyerlere sapandı. Vatandaşlar kazayı görerek durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, sıkışan sürücünün çıkarılması için itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan sürücü Güngör’ü kurtarmak için çalışma başlattı. Yarım saat süren çalışmanın sonucunda sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. 

2 YARALI HASTANEUE KALDIRIRILDI
Kazada yaralanan sürücü Taner Güngör ve kaza esnasında otomobil içerisinde bulunan Mehmet Özdemir isimli vatandaş sağlık araçtan çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bariyerlere saplanan araç kullanılamaz hale gelirken, kaza hakkında soruşturma başlatıldı. 

Günün Diğer Haberleri