Yönetimden Biliç’e Tepki

Kötü performansı ile dikkat çeken Beşiktaşlı futbolcuların en son oynadıkları UEFA Avrupa Ligi Asteras Tripolis karşılaşması ardından sonuçlanan beraberlik Beşiktaşlı yöneticilerin sabrını taşırdı.

SPOR - 2014-09-20 13:12:32

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ile ilk karşılaşmasını gerçekleştiren Beşiktaş-Asteras maçının beraberlik ile sonuçlanması ardından  kaybedilen 2 puan sebebi ile yöneticiler teknik direktör Slaven Biliç’i eleştirdi. 

 

Siyah-beyazlı yöneticilerin Biliç ve sahada sergilenen oyun hakkında, aralarında yaptıkları sohbette şu konulara değinildi.

 

"En az 2-0, 3-0'ı yakalayıp bu maçı kazanmamız gerekiyordu. 5 tane atmamız gereken rakibe 2 puan verdik. Takımın hiçbir eksiği yok. Hocanın istediği bütün oyuncuları aldık. Bizden ne istediyse yerine getirdik. Tottenham'ın Partizan'la berabere kalmasıyla mı avunacağız?

 

Geçen sezon lig bittiğinde geriye dönüp baktık. Kaybettiğimiz o kadar basit puanlar vardı ki... Eğer o kayıpları yaşamasaydık şimdi Şampiyonlar Ligi'ndeydik. Bu sezon da aynı şeyleri yaşamamamız gerekiyor. Hocanın artık kendisini göstermesi lazım. Sorunları hâlâ çözemiyor." 

 

Bu sezon Biliç yönetiminde 7 maça çıkan Beşiktaş, oynadığı maçlardan 3 galibiyet aldı. Kalan 3 maçlarını beraberlikle bitiren siyah-beyazlı ekibin tek yenilgisi Arsenal deplasmanında yaşandı. Kartal yaptığı mücadelelerde toplam 8 gol atarken 5 kez de topu ağlarında gördü.

Günün Diğer Haberleri