Galatasaray’da Kadro Dışı Kaldılar

Balıkesir’le karşılaşacak olan Galatasaray kadrosuna, bu karşılaşma için, teknik adam Prandelli tarafından Olcan Adın ve Telles alınmadı.

SPOR - 2014-09-20 13:22:06

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Prandelli, Balıkesir maçı için kurduğu kadroyu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman hazırlıklarını tamamladıktan sonra açıkladı.

 

Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Prandelli, 21 kişilik kadroya sarı-kırmızlıların yen transferi Olcan’ı dahil etmedi.  UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Belçika’nın Anderlecht takımıyla yaptığı maçta 18 kişilik kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamayan sarı kırmızılıların yeni transferi Olcan, takımın Süper Lig’deki ilk haftasından oynadığı Bursaspor deplasmanında ve geçen hafta da Eskişehirspor maçında ilk 11’de yer alamayıp oyuna sonradan dahil olmuştu.

 

Sarı-kırmızılıların teknik adamı Prandelli, kadroya almadığı Olcan’ın yanı sıra Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Umut Gündoğan ve Hamit Altıntop ile cezası devam eden Felipe Melo’yu da Balıkesir’e götürmedi.

 

Sarı-kırmızılı ekibin Balıkesir’e giden kadrosu ise şu şekilde;

Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Veysel Sarı, Semih Kaya, Hakan Balta, Chedjou, Tarık Çamdal, Selçukİnan, Yekta Kurtuluş, Dzemaili, Telles, Furkan Özçal, Emre Çolak, Bruma, Sneijder, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Pandev.

Bu kadrodan oluşan Galatasaray kafilesi Atatürk Havalimanı’ndan Balıkesir’e gitti.

Günün Diğer Haberleri