14 Yaşından Beri Grup Sekse Zorlandı

Annesi tarafından 14 yaşından beri grup sekse zorlanan, daha öncesinde de 7 yaşından beri annesi tarafından cinsel istismara maruz kalan Annabelle Forest isimli İngiliz genç kadın, yıllar sonra yaşadıklarını kitap haline getirdi.

DÜNYA - 2014-09-22 12:05:12

Annesinin üyesi olduğu Satanist cematin üyeleri ile annesi tarafından daha 14 yaşında grup sekse zorlanan genç kadın, 17 yaşında ise yine annesi tarafından seks işçisi olarak çalıştırılmaya başlanmış.

Yaşanılan olayların ardından yıllar geçmesi üzerine, yaşadığı kabus dolu anları kitap haline getiren genç kadının ‘The Devil on the Doorstep’ adlı kitabı İngiltere’de piyasaya sürüldü. Kitapta yazılanlara göre Forest, henüz 11 yaşındayken annesinin erkek arkadaşı tarafından tecavüzü uğradı. Ardından ise annesi tarafından kendisi ve başkaları ile yüzlerce kez cinsel ilişkiye zorlandı.

Bu rezalet dolu anların yaşandığı sırada hayatına son vermeyi düşünen genç kadın, yazdığı bu kitapla birlikte kendi durumunda olan kişilerin hayatını kurtarmayı amaçlıyor.

 

Annesinin erkek arkadaşının tecavüzüne uğradıktan sonra hamile kalan Fores, 2011 yılında evden kaçarak, annesi ve erkek arkadaşının tutuklanmasını sağlamıştı.

Günün Diğer Haberleri