Roma’da Gol Yağmuru: 3-3

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, Roma ile oynadığı özel karşılaşmada 3-3 berabere kaldı. Zevkli mücadelede Fenerbahçe’nin golleri Bruno Alves, Kuyt ve Sow’un ayağından geldi.

SPOR - 2014-08-20 07:05:37

Yeni sezonda 4. Yıldızı ezeli rakibi Galatasaray’dan önce takmak isteyen Fenerbahçe, son hazırlık maçını İtalya Seri A ekiplerinden Roma ile yaptı. Zorlu Mücadelede 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

 

Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta 26. dakikada Francesco Totti’nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 geriye düşen Sarı-lacivertli takım, 32. dakikada Bruno Alves’in serbest vuruştan attığı golle beraberliği yakaladı.

 

FENERBAHÇE FARKI KORUYAMADI

İlk yarısı berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Fenerbahçe, 51. dakikada Kuyt'ın penaltı golüyle durumu 2-1 yaptı. 58. dakikada Sow, Fenerbahçe'yi iki farklı galibiyeti getiren golü kaydetti. Oyunun son bölümlerinde Roma Destro'nun 82 ve 87. dakikalarda bulduğu gollerle eşitliği sağladı. İki takım arasındaki mücadele 3-3 tamamlandı.

 

 

Bu maç ile Fenerbahçe son özel maçını yapmış oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına kadar hazırlıklarını sürdürecek. İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünde çalışmalarına devam edecek.

Günün Diğer Haberleri