‘Burada Bir Pislik Vurdum. Gelin Alın’

Kendisini aldattığı iddiası ile Erzurum’da Kezban K., eşi Ersin K.’yı sokak ortasında tabanca ile vurdu. Ardından 112 Acil Servisi arayarak “Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın.” Diye ihbarda bulunan Kezban K. Kocasının başından da ayrılmadı.

GÜNCEL - 2014-09-23 15:22:56

Erzurum Yakutiye ilçesinde bu sabah saat 09:00 saatlerinde meydana gelen olayda, görgü tanıklarının iddialarına göre Kezban K. Ve eşi Ersin K. Otomobillerinden birlikte indi. Hiçbir şey yokken Kezban K. çıkardığı silahını eşi Ersin K.’ya doğrultarak eşine “Yeter artık öldüreceğim seni”  dedi.

 

Karnına isabet eden kurşunla yere yığılan Ersin K.’nın yanına giderek “Beynine sıkacağım” demeye devam eden Kezban K.’ya çevredekiler müdahale etti. Daha fazla ateş etmekten vazgeçen Kezban K. 112 Acil Servis’i arayarak “Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın” diyerek ihbarda bulundu. 

 

Acil servis gelene kadar vurduğu eşinin başında bekleyen Kezban K. Polisler tarafından gözaltına alındı. Eşinin kurşunu ile yaralanan Ersin K. İse, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Aratışma Hastanesi’ne götürüldü.

 

’BEYNİNE SIKACAĞIM’

Olaya şahitlik eden çevredeki vatandaşlar arasında bulunan H.M ise, Kezban K.’nın eşini vurduktan sonra başından ayrılmadığını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

 

"Ben kapının önündeydim. İkisi de otomobilden indi. Aralarında herhangi bir tartışma olmadı. Kadın silahı çıkardı ve eşini vurdu. Başından hiç ayrılmadı. ’Abla ne yapıyorsun’ dedik. Bize ’Beynine sıkacağım’ dedi. Müdahale ettik. Silahı çantasına koymasını söyledik. Ben ’kocan ölecek’ dedim. Kadın ise ’Çoluğundan çocuğundan haberi yok. Ölsün. Bir o.....ya bizi terk etti’ dedi. Adama ’Gözlerime bak. Bugün son günün’ dedi. Daha sonra polisi ve ambulansı aradı."

Günün Diğer Haberleri