Murat Boz'un Yeni Sevgilisi

Uzun yıllar birlikte olduğu Eliz Sakuçoplu ile ilişkisini noktalayan Murat Boz yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

MAGAZİN - 2014-09-23 21:15:42

Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de yaptığı tatil sırasında oyuncu Engin Öztürk ile yakınlaştığı haberleri ve üzerine de Kenan İmirzalıoğlu ile anılması ardından Murat Boz stil danışmanlığını da yaptığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile yollarını ayırdı. Hem aşk hem de ticari ilişkilerinin bitmesi ardından Sakuçoğlu, gece eğlencelerinde sıkça görülmeye başlandı. Geçtiğimiz akşam Emirgan’da bir mekanda stil danışmanı yine kameralara yakalandı.

 

Ceylan Çapa ile gittikleri mekana Mehmet Aslan’ın gelmesi ve ilerleyen saatlerde Sakuçoğlu ile Aslan’un masalarının birleşerek koyu sohbete girmeleri iddiaları dolaşan ikilinin aralarında aşk olup olmadığını da ilerleyen günler gösterecek.

 

 

Diğer cephede olan Murat Boz ise, ilişkisini sonlandırdığı Sakuçoğlu’nun ardından yeni sevgilisi ile ilk kez İstinye Park’ta görüntülendi. İki sevgili ‘Eğer Yaşarsam’ filmini izledikten sonra alışveriş merkezini terk etti. Sinemaseverlerin ve alışveriş merkezindeki vatandaşların meraklı bakışlarına maruz kalan sanatçı ve esmer sevgilisi gazeteciler tarafından da görüntülendi.

Günün Diğer Haberleri