‘Beşiktaş’ı Avrupa’dan Çekiyorum’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Sinan Erdem Salonu’nu Hentbol Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı için kiralamak isteyen Beşiktaş’a 3 gün için ’90 Bin Dolar’ fiyat verildi. Fiyatı duyan Başkan Fikret Orman sinirlerine hakim olamadı.

SPOR - 2014-09-24 13:55:35

Sabah Gazetesi’nin yayınladığı habere göre, üst üste 6 sezondur ülkemizi şampiyonlar liginde temsil eden Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Mogaz, federasyonun Süleyman Seba Salonu’na geçer not vermemesi sebebi ile maçlarına Sinan Erdem’de devam etme kararı aldı. Ancak Belediye yetkilileri, siyah-beyazlıların bu isteği üzerine ‘günlük 30 Bin Dolar kira isteriz’ cevabı verdi. 3 gün boyunca hem hentbol için uygun hale getirilecek hem de maçtan sonra malzemelerin toplanması için zaman harcanacak olan saha için 3 günlük toplam kira bedeli ’90 Bin Dolar’. Bu rakamı duyan Başkan Fikret Orman, duyduğu fiyat karşısında çılgına döndü. Orman, bu duruma bir çözüm bulamazsa takımını Şampiyonlar Ligi’nden çekecek.

 

‘DENETLEMEDE GÖSTERECEĞİMİZ SALON YOK’

Beşiktaş amatör şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan ise Hürriyet’e konuştu. Erdal Karacan yaptığı açıklamada “Avrupa Hentbol Federasyonu yetkilileri bugün İstanbul’a gelip, maçlarımızı oynayacağımız salonu denetleyecek. Ama ortada salon yok ki! Nereyi gösterelim” diye durumu ifade etti.

Günün Diğer Haberleri