Vapurda Eylemcilerle Kavga

Beşiktaş-Kadıköy arasında sefer yapan vapuru işgal eden HDP üyesi bir grup ile eylemciler arasında tekme tokat kavga yaşandı.

GÜNCEL - 2014-10-14 13:27:46

Beşiktaş-Kadıköy seferi yapan bir vapurda IŞİD saldırısında olan Kobani'ye destek için bir grup HDP üyesinin vapuru işgal etmesi ile vapurdaki yolcular uzun süre beklemek zorunda kaldılar. Bu duruma sinirlenen yolcular ile HDP grup üyeleri arasında tekme tokat kavga çıktı.

 

Normalde saat 10:15'te kalkması beklenen Şehit Sami Akbulut isimli vapurda eylemciler tarafından açılan 'Kobane haklı bizim için de direniyor' yazılı pankart üzerine, seferi geçiken vapurun yolcuları gerginleşti. Yolcular vapurun camlarına vurarak tepkilerini gösterdi.

 

Kapıları açılan vapura binen yolcular bu kez de eylemcilerin attıkları sloganlar devam ettiği için, iskeleye gelen polis de beklemeye başladı. Uzun süre beklemeye devam eden ve öfkelenen yolcular polisten önce eylemcilere müdahale ederek, eylemcilere saldırmaya başladı. Tekme tokat kavgaya dönüşen olayda eylemciler polis tarafından gözaltına alındıç 

Günün Diğer Haberleri