Fatih Terim'e Tatsız Süpriz

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grunu'nda oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen ve en son deplasmanda karşılaştığı Letonya ile 1-1 berabere kalan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Riga'dan kalkan Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla saat 04:00'da Atatürk Havalimanı'na geldi. Ancak teknik adam Fatih Terim havalimanında bir kaç süprizle karşılaştı.

SPOR - 2014-10-14 14:16:39

Milli takımı gören bir kaç taraftardan biri, Fatih Terim'e, "Ahımız var hocam. O kadar insanını bu milli takım üzerinde ahı var. Biz bu takımın nasıl taraftarı olalım hocam, onu söylesenize hocam, lütfen söyleyin. Ben taraftar olarak buradayım hocam sen yine bize sırtını dönüyorsun. İlla 10 bin kişi mi gelelim hocam" diye konuşurken, bir diğer taraftar ise hocayı, "Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diyerek teselli etti.

 

Ayrıca başka bir taraftar da hem Terim'e hem de A Milli Futbol Takımı oyuncularına "75 milyonu coşturdunuz maşallah. Nazar değmesin. Aldığınız paralar helal olsun. Harbiden gurur duyuyoruz milli gururumuzsunuz." diyerek tepki gösterdi.

Günün Diğer Haberleri