Emel Acar'dan Şok Hamle

Geçtiğimiz ay 19 yıllık evlilikleri şiddet ve ihanet yüzünden biten Emel ve Erdal Acar çiftinin boşanması ardından, ünlü modacı Emel Acar artık kızlık soyadı 'Yıldırım' ı kullanmak için dava açtı. Modacı, sosyal medya hesaplarında da Acar soy ismini kaldırdı.

MAGAZİN - 2014-10-14 17:25:27

19 yıldır Türkiye'nin en zengin ve çapkın ünlü iş adamlarından Erdal Acar ile evli olan ve bu evliliğinden 2 çocuk sahibi olan Emel Acar, defalarca uğradığı ihanetlere ailesini bir arada tutabilmek amacı ile ses çıkarmadı. Ancak en son eve alkollü gelerek şiddet uyguladığını iddai ettiği eşinden tek celsede boşanan ve hiç bir hak talep etmeyen Emel Acar, böylece öfkesini gözler önüne sermiş oldu.

 

İzmir'de ailesinin yanında kalan Mocadı Emel Acar, 19 yıllık eşinin soyadını artık kullanmak istemediği gerekçesi ile mahkemeye başvurarak kendi kızlık soyadı olan 'Yıldırım'ı kullanmak istediğini belirtti. Boşandıktan sonra da ünlü işadamı Erdal Acar'dan tek kuruş talep etmeyen Emel Acar'ın, eski eşinin telefonlarına çıkmayacak ve bir daha görüşmek istemeyecek kadar kızgın olduğu belirtildi. 

Günün Diğer Haberleri