Son Dakika! Deprem İzmir’i Art Arda Salladı: 17 Dakikalık Arayla 2 Deprem, Ölü veya Yaralı Var Mı?

İzmir’de bugün sabah saatlerinde merkez üssü Foça ve Karaburun olmak üzere art arda 2 deprem meydana geldi. İşte detaylar.

GÜNCEL - 2017-12-25 10:31:28

İzmir’de bugün sabah saatlerinde merkez üssü Foça ve Karaburun olmak üzere art arda 2 deprem meydana geldi. İşte detaylar.

İzmir bu sabah saatlerinde arka arkaya depremlerle sarsıldı. Bugün sabah saat 08.13’te yaklaşık 17 dakikalık arayla 2 deprem yaşandı. 
İzmir’de merkez üssü Karaburun ve Foça olan biri 3.9 diğeri ise 4.8 şiddetinde olmak üzere arka arkaya 2 deprem meydana geldi. 17 dakikalık arayla yaşanan deprem herkese büyük korku yaşatırken depremlerin İzmir, Manisa ve diğer çevre illerde hissedildiği öğrenildi.

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

Depremin ardından açıklama yapan AFAD, meydana gelen depremlerin merkez üssünün İzmir Foça ilçesi diğerinin ise İzmir Karaburun olarak belirledi. Yerin yaklaşık 11.76 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İzmirlileri korkuturken herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi. Sosyal medyada da deprem gündem konusu oldu. Bazı İzmirliler depreme uykularında yakalandıklarını ve yataklarından fırladıklarını söyledi. Bazı kullanıcılar depremin 10 saniye sürdüğünü söylerken köpeklerin sık sık havladığı belirtildi. 

 

Günün Diğer Haberleri