Semih Şentürk Zor Durumda

Kasımpaşa karşılaşmasında tartışan Volkan Demiren ve Yalçın Ayhan arasındaki 'küfür davasında' tanık olarak Semih Şentürk'te dinlenecek.

SPOR - 2014-10-16 16:12:03

24 Şubat 2013'te oynanan Fenerbahçe - Kasımpaşa karşılaşması ardından Volkan Demirel'in, Yalçın Ayhan'a hakaret, tehdit ve küfür ettiği iddiaları gündemi oyalamıştı. Bu suçlama için Demirel 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandı. Davada iki futbolcu karşı karşıya gelirken, en zor durumda kalan isim ise, tanık olarak dinlenen Semih Şentürk. Bir tarafta Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Volkan Demirel, diğer tarafta ise Başakşehir'den şimdiki takım arkadaşı Yalçın Ayhan olan Şentürk, yaşanan bu olayın tek şahidi durumunda. İfadesi dinlenen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demiren "Yalçın Ayhan, aileme ve özellikle anneme küfür etmiş. Bunu bana Semih Şentürk söyledi. Sonra karşılaştık. Küfür edip etmediğini, etti ise yüzüme söylemesini istedim. Sonrasında ayrıldık. Otobüse binerken tekrar karşılaştık. Orada da aramızda tartışma yaşandı" dedi.

 

Yalçın Ayhan ise, Volkan Demirel'in bu ifadesine karşılık "Maç sonunda yolumu kesti. Kenara çekip sinkaflı bir kelime kullandı. Beni evimden aldıracağını söyledi. Ben kesinlikle küfür ve hakaret etmedim" diyerek konuşmasını tamamladı.

 

MAHKEME KARARI

 

Tüm bu ifadelerin ardından mahkeme, kamera görüntülerinin izlenmesi dışında, tek tanık olan futbolcu Semih Şentürk'ün ise gerekirse zorla mahkemeye getirilmesi kararını verdi.

Günün Diğer Haberleri