Nejat İşler Hayranlarını Bir Kez Daha Üzdü

Nejat İşler, gördüğü tedavi ardından doktorların kendisine koyduğu 'alkol ve sigara yasağı' na uymayarak sevenlerini üzüyor.

MAGAZİN - 2014-10-16 18:44:30

Önceki akşam Bodrum'da tek başına içerken objektiflere yakalanan Nejat İşler'in yorgun ve halsiz olduğu gözlerden kaçmadı. Nejat İşler'in aile ve doktorlarının uyarılarına kulak asmayarak ölüme bir kez daha meydan okuduğu konuşuluyor.

 

Septik şok sebebi ile 95 gün yoğun bakımda kalan ve ardından da oluşan komplikasyon sebebi ile parmaklarından ameliyat olarak 42 gün daha hastanede kalan Nejat İşler'e doktorları tarafından 'alkol ve sigara yasağı' konuldu. Ailesi, doktorlar ve hayranları tarafından defalarca uyarılan İşler, bu uyarılara kulak asmadan bir kaç defa alkol alırken görüntülendi. 

 

MORALSİZ, ÜZGÜN

 

Yaşadığı Bodrum Gümüşlük'te önceki akşam tek başına rakı içerken görüntülenen Nejat İşler, rakıyı 2 saat boyunca sek içtiği sırada 1 paket te sigara tüketti. Görüntülerden moralsiz, düşünceli olduğu gözlerden kaçmayan İşler, hayranlarını bir kez daha üzdü. Nejat İşleri'in hayranları 'chance.org' sitesi üzerinden "Nejat İşler tedaviye zorlansın!" adı altında imza kampanyası başlattı.

 

Ayrıca Nejat İşler'in yıllarca aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç'tan sonra yeni gözdesinin ise kendisi gibi oyuncu Ebru Özkan olduğu iddia ediliyor. Bodrum'da görüntülendiği oyuncu ile yaklaşık 1 aydır bir ilişkisi söylenen Nejat İşler konuyla alakalı açıklama yapmadı.

 

Günün Diğer Haberleri