Genç Adamın Vücudundan Öyle Bir Şey Çıktı ki ...

Avusturalyalı bir genç bir hafta önce çıktığı Bali tatilinden, vücudundan bir örümcekle ülkesine döndü.

DÜNYA - 2014-10-17 11:36:15

Avusturalyalı 21 yaşında olan Dylan Thomas adındaki genç, yaklaşık 1 hafta önce Bali tatiline çıktı. Genç adam döndükten sonra vücudunda oluşan izlerden şüphelenerek doktora gitti. Doktor adamın bir böcek tarafından ısırıldığı söyleyip, tedavisi için sadece bir krem verdi.

 

Ancak ilerleyen günlerde genç adam Thomas'ın vücudundaki iz göğsüne kadar uzadı. Yeniden bir doktora başvuran adama, detaylı incelemeler yapıldı. Bu kez yapılan incelemelerde tropikal bir örümceğin Thomas'ın deri altına yerleşerek yaklaşık 3 gün boyunca göğsüne doğru ilerlemiş olabileceği söylendi.

 

Yapılan incelemelere göre doktorlar, bu örümceğin, Thomas'ın daha önceden yapılmış olan apandist ameliyatından kalma yara izinden deri altına girmiş olabileceğini söylüyor. Ardından deriden çıkarılan örümceğin boyutu için genç adam, kibritin ucu büyüklüğünde olduğunu belirtiyor.

 

Çıkarılan örümcek ise, Bali Uluslararası Tıp Merkezi tarafından incelenmek üzere ülkeye götürüldü. Örümceğin incelenmesi üzerine Thomas'a gerekli bilgilendirilmelerde bulundurulacak.

Günün Diğer Haberleri