Silah Skandalı Detayları

A Milli takım kampında kız meselesi yüzünden gerginlik yaşadığı Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun kaldıkları otel odasına girerek, Ömer'e tabancayla vuran ve Hakan'ın ağzına silah dayanan Gökhan Töre'nin karıştığı olayın detayları 'Kriminal Spor' programında anlatıldı.

GÜNCEL - 2014-10-17 13:10:50

Emniyetin olayla ilgili yaptığı araştırmaya göre, İstanbul'da oynanan Hollanda maçı ardından Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak bir bara gittiler. Kısa bir süre sonra Köln'de yaşayan bir arkadaşı ile birlikte aynı bara Gökhan Töre geldi. Hakan ve Ömer bar çıkışı birlikte Milli Takım ile kaldıkları otele döndüler.

 

Birlikte otele döndüklerini öğrenen Gökhan Töre de yaklaşık yarım saat kadar sonra bardan ayrılıp otele gitti. Futbolcuların oteldeki odalarının kapılarını çalan ancak kimsenin kapıyı açmaması ile resepsiyona inen Töre, resepsiyondan odanın kartını kaybettiğini söyleyerek yedek kartını istedi. Aldığı oda kartı, Ömer ve Hakan'ın odasına aitti. Daha sonra futbolcuların odasına yeniden giden Gökhan, ne olduğunu anlamayan Ömer'in ağzına silahla vurup dişlerini kırdı. Daha sonra ise Hakan'ın ağzına silah dayadı. Gökhan'ın yanındaki arkadaşı ise, kontrolü kaybetmek üzere olan Gökhan'ın elinden silahı alarak futbolcuyu odadan çıkardı.

 

Panik yaşayarak korkan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, olayı hemen Milli Takım yetkililerine anlattı. Milli Takım yetkilileri ise, futbolculara kesinlikle polise gidip şikayetçi olmamaları hakkında uyarıda bulundu.

 

Fatih Terim ise, konuyla ilgili olarak yaptığı basın toplantısında "Maçtan sonra oldu. Otelde de olmadı. Önce gece kulübünde oldu. Gece kulübünde başlayan bir tatsızlık sonra evet otelde de devamı geldi. Ben bunu o günlerde hemen duymadım. Almanya'da Ömer'den duydum" şeklinde açıklama yaptı.

Günün Diğer Haberleri