Güzel Oyuncuya İkinci İhanet

Genç iş adamı Buğra Toplusoy ile uzun süredir birlikte olan oyuncu Ceyda Ateş'in ilişkilerine nazar değdiği konuşuluyor.

MAGAZİN - 2014-10-20 15:42:04

Geçtiğimiz günlerde Buğra Toplusoy'un Fransız bir güzelle dudak dudağa öpüştüğü resimlerin sosyal medyada yayınlanması, sevgilisi Ceyda Ateş'i şoke etmişti. Gündeme bomba gibi düşen fotoğraflar ardından ilişkileri için sevgilisini affetttiğini söyleyen Ateş; “Buğra tek gecelik bir kaçamak yaşadığını ve pişman olduğunu söyledi. Binlerce kez özür diledi. Ona son bir şans veriyorum. Buğra’yı çok seviyorum. Şeytana uydu. Bir gecelik ilişki için birlikteliğimizi çöpe atmam” diyerek açıklama yapmıştı.

 

Yine Takvim'de yer alan habere göre, Florida'da Siana isminde Fransız bir güzelle çekilen dudak dudağa fotoğrafları ardından yıkılan oyuncu sevgilisi Ateş'i yine ihanete uğrattı.

 

Sevgilisi Topkusoy'un ikinci ihanetini yalanlayan, sineye çeken Ateş bu kez; "Çok mutluyuz. Buğra bir kere hata yaptı, ben de onu affettim. Ayrılık yok. İlişkim de işim de gayet iyi. Sadece sosyal medyada resim paylaşmıyoruz" diyerek açıklama yapmıştı. Ancak 

ilişkisini daha önceden bitirmiş olduğu bildirilen genç işadamıToplusoy; "Ceyda ile aşkımız bitti. Artık herkes kendi yoluna baksın. Konuşacak fazla bir şey yok" diyerek Ateş'i yarı yolda bıraktı.

Günün Diğer Haberleri