TV8 Yemekteyiz 13 Mart 2018 Meriç Hanımın Günü! Meriç Hanımın Menüsü ve Puanı

TV8'in en leziz yarışması Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın ikinci gün yarışmacısı Meriç Hanım rakiplerine en iyi ve lezzetli yemeklerini sunmaya çaışacak. Haftanın en çok konuşan yarışmacıları arasında olan Meriç Hanım yemeklerini yetiştirebilecek mi? Meriç Hanımın evinde neler yaşanacak? Meriç Hanım rakiplerinden kaç puan alacak?

MEDYA - 2018-03-13 16:35:08

TV8'in en leziz yarışması Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın ikinci gün yarışmacısı Meriç Hanım rakiplerine en iyi ve lezzetli yemeklerini sunmaya çalışacak. Haftanın en çok konuşan yarışmacıları arasında olan Meriç Hanım yemeklerini yetiştirebilecek mi? Meriç Hanımın evinde neler yaşanacak? Meriç Hanım rakiplerinden kaç puan alacak?

TV 8 ekranlarında hafta içi her gün sevilerek izlenen Yemekteyiz programında haftanın ikinci günü Meriç hanım misafirlerini ağırladı. Sade ve şık bir masa ile misafirlerini karşılayan Meriç hanım, ilk olarak misafirlerine şehriyeli yoğurt çorbası ikram etti. Çorbası ise genel olarak beğenildi.  Ara sıcak olaraksa Meriç hanım, pırasalı gül böreği ikramında bulundu. Misafirler ise böreği biraz tuzlu bulsalar da genel olarak beğendiklerini belirttiler. 

Ana yemekte ise Meriç hanım misafirlerine tas kebabı ile birlikte pirinç pilavı sundu ve yanında da vitamin patlaması salatası ikram etti. Misafirler ise ilk olarak salataya yorumda bulundu ve salatanın solduğunu belirterek eleştirilerde bulundular. Pilav ise çok fazla beğenilmezken, tas kebabı da eleştiri aldı. Tatlı olaraksa Meriç hanım muhallebili çıtır kadayıf sundu. Tatlı ise misafirler tarafından genel olarak beğenildi. 

MERİÇ HANIMIN PUAN TABLOSU

Gün sonunda ise Meriç hanım, nazan hanımdan 5 puan, deniz beyden 4 puan, sabite hanımdan 4 puan ve iman beyden de 3 puan aldı ve günü 16 puan ile tamamladı.

Günün Diğer Haberleri