Alves Kovuldu

Galatasaray derbisinde yaptığı saygısız ve düşüncesizce hareket sonrasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Buno alves, Aziz Yıldırım tarafından da ağır tepki gördü. Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın, dün Portekizli yıldızla kulğpte görüşerek "Seni artık bu takımda istemiyorum. Eşyalarını, pılını-pırtını topla git" dediği bildiril

SPOR - 2014-10-21 12:12:57

Habertürk'ün haberine göre, Galatasaray derbisinde yaptığı sorumsuzca hareket sonrasında oyun dışı bırakılarak takımının 10 kişi kalmasına sebep olan Bruno Alves, dün Başkan Aziz Yıldırım tarafından büyük tepkiye maruz kaldı.

 

Portekizli oyuncu için verilen karar bugünkü yönetim kurulu toplantısında kesinleşecek. ,

 

Dün Başkan Yıldırım, Bruno Alves'i ofisine çağırarak futbolcuyla 20 dakika süren bir görüşme yaptı. Görüşmede oldukça sinirli olduğu gözlenen Yıldırım'ın Portekizli oyuncuya "Seni artık burada görmek istemiyorum. Fenerbahçe'ye yakışmayacak bir hareket yaptın, defalarca aynı şeyleri tekrarladın. Fenrebahçe Kulübü'ne yakışmayacak bu tavırlarını benim başkan olarak kabul etmem mümkün değil. Eşyalarını, pılını-pırtını topla. Seni artık bu takımda istemiyorum" dediği öğrenildi.

 

"EN KISA SÜREDE MENAJERİNİ BEKLİYORUM"


Alves ile olan görüşmesinde oldukça gergin olduğu gözlenen Başkan Yıldırım'ın sinirlerne hakim olamayıp masayı dahi yumruklayarak konuştuğu iddialar arasında. Aziz Yıldırım, "En kısa sürede menajerini buraya bekliyorum. Gelin oturalım. Sözleşme fesihi ile ilgili konuşalım. Bu forma bu kadar ucuz değil. Hemen bu işleri halledelim. Seni buralarda görmeye dahi tahammülüm yok" dedi.

 

İDMANA ALINMADI

 

Aziz Yıldırım'ın "seni istemiyorum" demesine rağmen antreman için Samandıra'ya giden Alves, 16:00 olan toplantıya katılmak için hazırlanırken, oyuncuya İsmail Kartal engel oldu.

 

"BURAYA GİRMESİ YASAK"

 

Teknik adam İsmail Kartal tercümanlar aracılığı ile "Söyleyin ona gitsin evine dinlensin. Buraya girmesi yasak" diyerek, oyuncuyu idmana almadı. Antreman sonuna kadar bekleme salonunda kalan alves için Fenerbahçe, moralsiz olduğundan idmana katılmadığını açıkladı.

Günün Diğer Haberleri