Son Dakika! Nevşehir’de Askeri Uçak Düştü: Sağlık ve İtfaiye Ekipleri Bölgede

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bir askeri uçak düştüğü öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği belirtildi.

GÜNCEL - 2018-03-22 21:47:36

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bir askeri uçak düştüğü öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği belirtildi.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde yer alan Ovaören köyü yakınlarında eğitim için havalandığı öğrenilen bir F-16 uçağının düştüğü belirtildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği belirtildi.

F-16 UÇAĞI KIRIMA UĞRADI

Türk Silahlı Kuvvetleri düşen F-16 uçağı ile ilgili yaptığı açıklamada, eğitim amacıyla havalanan F-16 uçağının Nevşehir’de Gülşehir ilçesinde Ovaören köyü yakınlarında kırıma uğradığı belirtildi. 

PERSONELİN NAAŞINA ULAŞILDI

Nevşehir Gülşehir ilçesi Ovaören köyü yakınlarında eğitim için havalanan bir F-16 uçağının kırıma uğradığı açıklanmıştı. Uçağın kırıma uğrama nedeni henüz belirlenemezken saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından bölgeye itfaite, sağlık ve arama kurtarma ekipleri yönlendirilmişti. Bölgeye yönlendirilen arama kurtarma ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda kısa sürede uçağın enkazına ulaşıldığı belirtilmişti. Arama kurtarma ekiplerinin uçağın enkazının ardından uçak içindeki personelin naaşına ulaşıldığı da duyuruldu. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan son açıklamada, meydana gelen elim kaza nedeniyle hayatını kaybeden personele Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilendi. 

Günün Diğer Haberleri