Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi 47 yaşındaki Yüksek Tutak, dün akşam evinde geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-10-21 13:44:19

Dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksek Tutak, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tutak hayatını kaybetti. Vefat etmesinin sebebi ise, geçirdiği kalp krizi olarak bildirildi.

 

GENÇ: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Haberi duyan Yüksel Tutak'ın tüm yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, hastane önünde açıklama yaptı. Tutak'ın geçirdiği rahatsızlık sırasında evde olan ailesi tarafından hastaneye kaldırılmış olduğunu ancak yine de Tutak'ın ölümüne engel olamadıklarını ifade eden Genç, "Arkadaşımız ailesi ve bir arkadaşı tarafından rahatsızlığı fark edilerek hastaneye getirildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Beklenmedik acı bir haber aldık. Çok üzgünüz" diyerek duygularını dile getirdi.

 

Yıllar önce bir oğlunu kaybettiğini söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak için,  "Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Sarıyer için yapacağı daha çok işi vardı. Yıllar önce de bir oğlunu kaybetmişti. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük. O’nu çok arayacağız" sözlerini de ekledi.

 

Sarıyer Belediyesi'nin Büyükdere'de bulunan Başkanlık binasının önünde, hayatını kaybeden Yüksel Tutak için düzenlenecek tören ardından Tutak'ın cenazesi, Yeniköy Merkez Cami'nden, öğlen namazına müteakip kılınacak namazı ardından, Ümraniye Hekimbaşı mezarlığında toprağa verilecek.

Günün Diğer Haberleri