Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Açıklaması

Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlanan Tğürk Telekom Arena'da oynanan Galatasarary - Fenerbahçe derbisi ardından konuşan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin şuan ligin en iyi kadrosuna sahip olduğunu ve takımın en kötü ligi ikinci sırada bitireceklerini ifade etti.

SPOR - 2014-10-21 17:57:59

Ligde kötü perfornması ile gözler önünde olan Fenerbahçe hakkında TRT yorumcusu Sergen Yalçın iddialı açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalarda sarı-lacivertli takımın bu kadro ile başında hoca bulunmasa dahi ligi en kötü ikinci sırada bitirebileceklerini söyledi.

 

Sergen Yalçın Fenerbahçe ile yaptığı açıklamada; "Ligin en iyi kadrosu Fenerbahçe'de. Ben sezon sonunda da aynı şeyi söyleyeceğim. Fenerbahçe'yi hafife almayın. Başında teknik direktör olmasa bile ligi ikinci bitirir." dedi.

 

Ayrıca Sergen Yalçın, sarı-lacivertli takımın teknik adamı İsmail Kartal'ı da eleştirerek şu ifadeleri kullandı: "10 kişi kalmış Fenerbahçe'de Emenike'yi çıkarıyorsun. Galatasaray defansının zil takıp oynamadığı kaldı. Ersun Yanal'a her şeyi söyle ama takıma antrenman yaptırmıyordu deme." 

Günün Diğer Haberleri