Alves'in Kararı Kesinleşti

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaptığı sorumsuzca hareketten dolayı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Portekizli oyuncu Bruno Alves dün idmana teknik adam İsmail Kartal'ın izin vermemesi sebebi ile alınmamıştı. Ancak oyuncu, bu sabah idmandaydı.

SPOR - 2014-10-21 19:14:54

Galatasaray - Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakarak, skoru da etkleyen Bruno Alves' in yaptığı saygısızca hareket te oldukça tepki çekti. Fenerbahçe' de para cezasına çarptırılan oyuncunun takım arkadaşları dahil tüm yöneticilerden özür dilediği belirtildi. PFDK'nın vereceği cezalar tamamlandıktan sonra Alves, yeniden takımında yer alabilecek. Bazı iddialarda yer alan takımdan gönderileceği, anlaşmasının fesi gibi haberlerin asılsız olduğu öğrenildi.

 

Dün sarı - lacivertlilerin hocası İsmail Kartal'ın idmana almadığı futbolcu Bruno Alves'in bugünkü idmanda moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

 

Bekir'in cezası sürerken, Egemen'in sakatlığının da devam ettiği dönemde Gençlerbirliği maçı için İsmail Kartal'ın stoper olarak Mehmet Topal ya da Kadlec ikilisini kullanabilecek.

Günün Diğer Haberleri