Hırsızı ile Yanyana

Hesap cüzdanı ve kredi kartı çalınan adam, kredi kartını iptal ettirmek üzere gittiği bankada, kendisne ait banka cüzdanı ile işlem yaptıran hırsız ile yan yana geldi. Olay görenleri şaşkına çevirdi.

DÜNYA - 2014-10-27 16:54:05

Çin'de bir adamın banka hesap cüzdanı ve kredi kartının çalınması üzerine, hırsızlığa maruz kalan adam bankaya giderek kartını iptal ettirmek istedi. Hırsız Wen Sun'ın, kurbanının hesabındaki paraları çekmek için gittiği bankaya bir süre sonra kurban Feng Wan da geldi. 

 

Biri parayı çekmek diğeri de kartını iptal ettirmek amacı ile aynı gişenin önünde yan yana gelerek beklemeye başladılar. İkisi de daha önce karşılaşmadıkları içn olay ilk önce fark edilmedi.

 

Bu sırada gişede kartını iptal için gelmiş olan adama yardımcı olan gişe memuru kadın, diğer taraftan da hesabından kendisine aitmiş gibi para çekmeye çalışan hırsızla ilgileniyordu. Memur Ye Lu, hırsızın verdiği hesap cüzdanındakii ismin, az önce iptal işlemi için form dolduran adamla aynı olduğunu görünce olayı fark etti.

 


ŞİFREYİ DE YANLIŞ GİRDİ

 

Durumu fark eden gişe memuru, hırsızın para çekmek için hesabın kendisine ait olduğunu kantılayacak bir kimliği olmaması ve şifreyi de iki kez yanlış girmesi üzerine, bu adamın yanında bulunan iptal işlemi için gelmiş olan 'Feng Wan'ın hırsızı olduğundan emin oldu.

 

 

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ MÜDAHALE ETTİ

Durumu netleştiren gişe memuru hemen banka güvenlik görevlilerine haber verdi. Bunun üzerine kısa bir boğuşma ardından hırsız kelepçelendi. Talihsiz kurban adalete teslim edilirken, talihli kurban ise paralarını kurtarmış oldu.

Günün Diğer Haberleri