Yeni Sevgilisi ile İlk Kez

18 yıldır birlikte olan Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın ilişkilerinin bitmesi üzerine Demirkan yeni sevgilisi Seda İnce ile ilk kez dün Karaköy'de görüntülendi.

MAGAZİN - 2014-10-27 18:32:06

Yaklaşık 1 hafta önce, 18 yıllık ilişkisini, lise aşkı sebebi ile bitirdiği iddiaları üzerine, dün Karaköy'de bir mekanda yeni sevgilisi kahvaltı yapan Demir Demirkan ve Seda İnce çifti ilk kez görüntülendi.

 

Kahvaltının ardından mekandan tek başına ayrılan Demir Demirkan, fotoğraflarını öeken muhabirlere “Gelin röportaj yapalım” dedi. Sanatçı, “Eylül 2014’te Sertab ile ilişkimizi sonlandırma kararı aldım” açıklaması yapması üzerine çoğu kişi tarafından aldığı tepki üzerine bu habere sitem etti.

 

"ÇIKAN HABERLER ÇOK SAÇMA"

 

Sanatçı Demirkan, ayrılık kararını Sertab Erener ile birlikte aldıklarını söyleyerek; “Medya dramayı seviyor. Çıkan haberler çok saçma. Ayrılık kararını karşılıklı verdik, fakat açıklamayı ben yapmak istedim. Ben sorumluluk sahibi adamım, ‘Bu açıklamayı yapmak bana düşer’ dedim. Kolay değil, hiç kolay değil. Sertab hem Türkiye için hem de benim için çok değerli. Biz çok özel bir ilişki yaşadık, aynı şekilde özel kalması en doğru olanı. Herkesin saygılı olmasını istiyorum bu konuya.

Teşekkürler" diyerek sözlerine son verdi.

 

Mekanı yalnız terkeden Demir Demirkan'ın ardından mekandan ayrılan Seda İnce ise, ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak, gazetecilere sadece teşekkür etti.

 

"KAPALI KUTU BİR İLİŞKİ YAŞIYORUZ"

Ayrıca Demirkan, Sertab Erener'in ayrılık sonrası kendini toparlamak için yurtdışına gittiği haberleri hakkında ise şöyle konuştu: “Bugün okudum haberleri, medya çok yaratıcı.". Demirkan, gazetecilerin, 18 yılın ardından Seda İnce’yle ilişkiniz sürpriz oldu? sorusuna ise, “Siz nereden bileceksiniz ki, kapalı kutu bir ilişki yaşıyoruz.” yanıtını verdi.

 

Sertab Erener ile dost olduklarını söyleyen Demir Demirkan, görüşmeye de devam edeceklerini belirtti.

Günün Diğer Haberleri