Prandelli'nin Son Kararı

Galatasaray'ın maçlarda aldığu kötü sonuçlar için sorumlu tutulan teknik adam Prandelli, geçen gün yapılan seçimde yönetici seçilen Abdürrahim Albayrak ile görüşmesi sırasında, oyuncuların gerektiği kadar sorumluluk üstlenmediğini belirtti. İtalyan hoca ise, yarın göreve dönüp dönmeyeceğine karar verecek.

SPOR - 2014-10-27 21:20:59

Üst üste aldığı yenilgilere son olarak Başakşehir ile oynadığı maçta da 4-0'lık yenilgiyi de ekleyen Galatasaray'ın bu kötü sonuçlarından teknik adam Cesare Prandelli sorumlu olarak gösteriliyor. Teknik adam ile yönetici Albayrak arasında yapılan toplantıda konuşulanlar ortaya çıkarıldı. Saat 00:30'a kadar devam eden, Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda Prandelli, şimdilik devam edeceğinin kararını belirtti. İtalyan hocanın üzgün ve mutsuz olduğu gözlerden kaçmadı. 

 

Sarı-kırmızılı takımın teknik hocası Prandelli, Albayrak ile yaptığı toplantıda oyuncularının sorumluluktan kaçtığını ve geçen seneki gibi agresif oynayan oyuncularını göremediğini, futbolcuların eskisi gibi 4-4-2'de ısrar ettiklerini ifade etti.

 

KARARI YARIN NETLEŞECEK


Prandelli'nin açıklamalarından sonra futbolcu ve yönetimin daha fazla sorumluluk alacağı takdirde devam edeceğini de belitti. Şimdilik devam kararının alınması ardından İtalyan hocanın net kararının yarın verileceği söyleniyor. 

Günün Diğer Haberleri