Alves'in Tavırları Sabırları Taşırıyor

Galatasaray ile oynanan derbide gördüğü kırmızı kartı hakadici, saygısızca hareketi sebebi ile tüm okların çevrildiği oyuncu Bruno Alves'in tavırları kaldırılamaz boyuta geldi.

SPOR - 2014-10-28 18:05:43

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakarak, derbi yenilgisinin sorumlusu kabul edilen Alves davranışları ile başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulundan da tepki görüyor. Savunma oyuncusunun Samandıra'da segilediği davranışlar ise can sıkıcı boyutta. Derbi ardından yapılan ilk idmanda teknik adam İsmail Kartal tarafından moral ve motivesi bozuk olduğu için, çalışmaya katılmaması ve eve gitmesi izninin verilmesini şu dönemlerde de kullanarak suistimal eden oyuncu hala moralinin bozuk olduğunu dile getiriyor. Önceki gün bu sebepten idmana çıkmayan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu bu sabahki çalışmalarda takımın yanındaydı.

 

Fenerbahçe savunma oyuncusu Alves'in, ara transferde sarı-lacivertli takımda ayrılmayı kafasına koyduğundan dolayı bu tavırları sergilediği konuşulurken, teknik adam İsmail Kartal'ın öğrencisi ile önümüzdeki günlerde özel olarak konuşarak, bu tavırlarının ekibe ve yönetime yansımaması, toparlanması gerektiğini ifade edeceği söyleniyor.

Günün Diğer Haberleri