Çocuğu Kilitleyip ...

Avusturalya'da yaşayan bir anne yatak odasına kitlediği ve kapının altından verdiği yemeklerle beslediği 4 yaşındaki çocuğuna bakmak yerine seks yapmayı tercih ettiğini söyledi.

DÜNYA - 2014-10-28 18:16:21

Avusturalya'da Adelaide kentinde 8.3 kilo, açlık ve susuzluktan ölmek üzere olan çocuk geçtiğimiz yıl ortaya çıkan olayda bulundu.

 

Daily Mail gazetesinin yaptığı habere göre, olayla ilgili detayların mahkemede ortaya çıkması üzerine korkunç gerçekler açıklandı. Kadın 4 yaşındaki oğlunu odaya kitleyerek, seks yapmakla meşgul olduğundan dolayı onunla ilgilenemediğini söyledi. Kocasının kadına uyguladığı şiddet ardından polisin eve gelmesi ile evin halini gören ve çocuğu bulan polisler kadını tutukladı.

 

Bulunan çocuğun vücudundaki su oranı, %15 ölümcül kaul edildirken, %10 derecesine ulaşmıştı.

 

Çocuk olay sonrasında koruyucu aileye verildi. 4 yaşındaki çocuk yaşanan olaylar ardından psikolojik kalıntıları hala taşıyor. Çocuğun tuvalet alışkanlığı hala yokken sabah uyandığında biri onu odadan çıkarmadan, yatağından kalkmıyor. 

 

Babanın ise konuyla ve çocuğu ile alakalı olarak beslendiğini ve bildikleri kadarı ile mutlu olduğunu ifade ettiği belirtiliyor.

 

Anne ve babanın ise yargılandıkları mahkemede Aralık ayı sonunda bitecek olan dava ardından hapis cezasına çarptırılacağı düşünülüyor.

Günün Diğer Haberleri