Sabri A Takıma Geri Döndü

Galatasaray'da Prandelli'nin gelişi ile "Reyiz" lakaplı Sabri Sarıoğlu kadro dışı bırakılmış ve A2 takımı ile antremanlar çıkması istenmişti . Yeni Gelen yönetimle beraber affedilen Sabri Sarıoğlu affedilmiş ve bugün ilk antremanına çıkacağı açıklanmıştı .

SPOR - 2014-10-28 21:33:38

Galatasaray'da Prandelli'nin gelişi ile "Reyiz" lakaplı Sabri Sarıoğlu kadro dışı bırakılmış ve A2 takımı ile antremanlar çıkması istenmişti . YEni Gelen yönetimle beraber affedilen Sabri Sarıoğlu affedilmiş ve bugün ilk antremanına çıkacağı açıklanmıştı . 

 

Galatasaray'da Prandelli'nin gelişi ile "Reyiz" lakaplı Sabri Sarıoğlu kadro dışı bırakılmış ve A2 takımı ile antremanlar çıkması istenmişti . YEni Gelen yönetimle beraber affedilen Sabri Sarıoğlu affedilmiş ve bugün ilk antremanına çıkacağı açıklanmıştı . Yapılan açıklama bugün gerçeğe dönüştü ve Sabri sArıoğlu Galatasaray A takımı ile birlikte anteramanlara çıkmaya başladı . 

 

Sabri Sarıoğlu'nun oldukça mutlu olduğu ve takıma dönmekten memnun olduğunun açıkladı . 

 

Sabri Sarıoğlu'nunda katıldığı antremanda Başakşehir maçında ilk 11 de oynanyan futbolcular düz koşu yaparken diğer futbolcular ise antreman programanlarına devam ettiler . sakatlıkları bulunan chedjou'da takımdan ayrı düz koşulara başladı . 

Günün Diğer Haberleri